10 let Gorenjskega okteta

4. aprila je minilo 10 let od prvega nastopa Gorenjskega okteta, ko je sedmerica gostovala na koncertu Carmen Manet v dvorani Gimnazije Kranj. Sedmerici se je kmalu pridružil še osmi in po desetih letih, 18. maja, smo v isti dvorani praznovali prvo okroglo obletnico.

10 let Gorenjskega okteta Več »

40. Tržič poje

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika smo se na območnem srečanju odraslih pevskih zborov in malih vokalnih skupin Tržič poje, tokrat predstavili tudi pevci Gorenjskega okteta.

40. Tržič poje Več »

Sem slišal peti IV

V soboto smo se je v družbi naših pevskih gostov, tople publike in v romantičnem okolju praznično okrašenega mestnega jedra odvil koncert v okviru srečanja oktetov in malih pevskih skupin Sem slišal peti IV.

Sem slišal peti IV Več »

Gostovanje v Ribnici

V petek, 24.11.2023, smo gostovali pri naših prijateljih, pevcih Okteta Gallus. Deležni smo bili res toplega odziva številčne publike. Ob koncu koncerta smo združili moči. Kakor veleva nepisano pravilo je sledil še neformalni koncert, ki je bil še daljši.

Gostovanje v Ribnici Več »

Pomlad, sladka pomlad

Siva nedelja se je prevesila v nič manj turoben večer in kdor je zašel v Kulturni dom v Kropi, se mu je dan razsvetlil ter srce ogrelo na koncertu Gorenjskega okteta in naših gostij ŽPZ Biser Grosuplje. Pevke so nam pod vodstvom Fernanda Mejiasa predstavile dinamičen in raznolik program, v katerem sta sodelovala tudi flavtistka

Pomlad, sladka pomlad Več »

Scroll to Top