Za Darkove nove noge

Darkove_noge_ 9
Zadnji dan majnika se je odigrala tradicionalna nogometna tekma med domačo ekipo FC PODBREZJE in HOKEJSKO REPREZENTANCO SLOVENIJE na stadionu “Pod farovžem” v Podbrezjah.

Na dobrodelni dražbi, ki je sledila tekmi, smo zbirali denar za “nove noge” Darka Duriča, vsi sodelujoči pa so se potegovali za drese Slovenke hokejske reprezentance iz OI in SP v Koreji ter za dres Ingolstadt-a, ki je letošnje leto postal Deutscher Eishockey Meister.

Svoj skromen prispevek smo z izvajanjem himne pred pričetkom tekme prispevali tudi pevci Gorenjskega okteta, saj smo na zanimiv način povezani z vpletenimi. Tomaž je naš baritonist, igralec FC Podbrezje, ter brat našega paraolimpijskega šampiona Darkota.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”3″ images_per_page=”30″ image_title=”show” image_enable_page=”0″ thumb_width=”250″ thumb_height=”250″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”0″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Scroll to Top